SVE ZA POLJOPRIVREDU

Kontakt

Ovom internet stranicom upravlјa Sve za poljoprivredu, Zmaja od Noćaja 9, 11000 Beograd i odgovoran je za sadržaje koji se na njoj nalaze. Vlasnik sajta poštuje privatnost svojih korisnika i zbog toga ne obrađuje nikakve informacije o korisniku, kao što su IP adrese, adrese e-pošte i / ili druge informacije o posetiocima stranice.

Svi podaci koje nam dostavljate služe isključivo i jedino za potrebe postavljanja oglasa i u druge svrhe se neće koristiti.

Ovaj sajt prikuplja kolačiće i daljim nastavkom korišćenja našeg sajta smatramo da ste saglasni sa tim.

“Kolačić” je mali podatak koji veb stranica može poslati vašem pretraživaču, a koji se onda može čuvati na tvrdom disku. Ako ste zabrinuti zbog vaše privatnosti i korišćenja tehnologije “kolačići”, možete podesiti pregledač da vas obavesti kada primite “kolačić”. Možete da postavite svoj pregledač da odbije “kolačiće” koje pokušavaju poslati druge veb stranice.

Vlasnik sajta koristi google analitiku za potrebe unapređenja doživljaja korisnika na samom sajtu i podatke dobijene iz google analitike neće koristiti u druge svrhe.

U slučaju da dođe do izmene postojeće Politike privatnosti, blagovremeno ćemo vas obavestiti na uočlјiv način.

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa ovom Politikom privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na oglasi@svezapoljoprivredu.rs

Compare